Всеукраїнська  асоціація громад: Тернопіль. Обрано нового голову.

by prusuv

На зборах Тернопільського обласного  відділення Всеукраїнської асоціації громад було ухвалено рішення про  складання повноважень його голови – Олега Кохмана. Він залишається членом правління Всеукраїнської асоціації громад, від Тернопільщини.

“Завдяки Асоціації громад наша область долучилась до роботи у 15 комітетів  асоціації по різним профілем. Дякуємо за проект “Згуртовані громади” до якого долучилася вся область” – сказав Олег Кохман.

Новим головою обрано Боярського Вадима Андрійовича  – Шумський міський голова. Рішення було ухвалене зборами  28 лютого 2024 року.

Виборів голів  районних відділень не відбулося,   принято пропозиції додаткових консультацій. 

Виконавчий директор асоціації Іван Слободяник озвучив  пріоритети роботи ВАГ на 2024 рік. Серед пріоритетів діяльності обласного відділення визначенно фінансова децентралізація, розширення міжнародної співпраці, поточні питання.

В ході дискусії також обговорено роботу обласного відділення. Учасники зборів торкнулись в обговоренні важливих для громад проблем, таких як: мобілізація, ремонти доріг,  облаштування укриттів та інше.

© Всеукраїнська асоціація громад