Відбувся онлайн-тренінг  щодо нового функціоналу РПЗМ для користувачів з роллю «Комісія з питань компенсації» в рамках послуги єВідновлення

by [email protected]

Міністерство відновлення, експерти USAID / UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS», проєкту USAID «HOVERLA» за підтримки Всеукраїнської асоціації громад розпочали серію тренінгів щодо реалізації державних програм з відновлення житла.

Їх мета – консультаційна підтримка місцевої влади щодо імплементації таких програм та налагодження роботи громад з Реєстром пошкодженого та знищеного майна (РПЗМ). 

До заходу долучилися понад 1000 учасників, серед яких голови громад та представники ОМС, відповідальні за роботу комісій та роботу з даними в РПЗМ.

Тренінг доступний за посиланням: https://youtu.be/i4k-N-YGK6w

Основні питання зустрічі:

  • новий функціонал РПЗМ для користувачів з роллю «Комісія з питань компенсації КПК»
  • можливість прийому заяви з черги, прив’язки заяви до ОНМ, внесення даних чек-листу, реєстрація рішення комісії та реєстрація рішення ОМС.

Матеріали заходу будуть надіслані учасникам тренігу на вказану при реєстрації електронну пошту.

Більше про єВідновлення можна дізнатися на сайті програми https://erecovery.diia.gov.ua/, звернувшись на спеціальну урядову гарячу лінію 1545 (кнопка 2) або чат-боти Урядового контактного центру за посиланням:

Telegram – https://t.me/GovernmentContactCenter_bot

Facebook – https://www.facebook.com/kontactcentre/

«Урядовий контакт центр» у Viber

Також можна звернутись до команди підтримки Дії, надіславши повідомлення на сторінках Дії в Facebook, Telegram та Viber.

© Всеукраїнська асоціація громад