Рівненщина допомагає мешканцям Херсонщини: члени ВАГ відвідують деокуповані території в рамках проекту «Згуртовані громади»

by [email protected]

Все більше наших партнерів долучаються до проекту «Згуртовані громади», який реалізує Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО).  

Чергову допомогу – продуктові набори, засоби гігієни, ковдри, подушки, сезонний одяг –  більше трьох 3 тонн вантажу, сформованих спільно з Тараканівською громадою, завіз у Білозерську ТГ Херсонщини  особисто голова Гощанської громади, член правління ВАГ Микола Панчук. 

У Білозерській  громаді складна ситуація з забезпечення продовольством, електропостачанням та зі зв’язком. Але учасники Всеукраїнської асоціації громад не лишаються осторонь цих проблем і щосили намагаються допомогти.  

Така допомога є свідченням турботи про людей, які опинилися в біді, проте не залишились з нею наодинці. Ми переконані, що тільки солідарність та готовність до взаємодопомоги можуть подолати безпрецедентні виклики, що постають перед суспільством.

Всеукраїнська асоціація громад за сприяння Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) реалізує проект “Згуртовані громади” саме з метою підтримки життєзабезпечення громад, їх жителів та внутрішньо переміщених осіб в умовах війни через своєчасну логістику товарів першої необхідності. В такому форматі співпраці ми зможемо задовольнити деякі нагальні потреби громадян з деокупованих територій, та посилити комунікацію між громадами для подальшої взаємодії.

Велика подяка всім, хто у ці важкі часи допомагає тим, хто цього потребує, і наближає перемогу!

© Всеукраїнська асоціація громад