Доставляти допомогу стане легше: ВАГ стали учасником програми «Гуманітарна пошта України»

by [email protected]

Проект «Згуртовані громади», який реалізує Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID АГРО, набирає нових обертів. Уже доставлено більше 1000 тонн вантажів: медикаменти, засоби гігієни, продукти харчування та інші необхідні товари людям, які постраждали від бойових дій. 

Всі організаційні, логістичні та комунікаційні питання проекту бере на себе ВАГ. Але ми не перестаємо залучати до партнерства благодійні організації, фонди, територіальні громади та великі бізнеси.

Нещодавно ми стали учасниками програми «Гуманітарна пошта України», який ініціює «Нова пошта». 

«Нова пошта» має багаторічний досвід у роботі з гуманітарними програмами. Допомагаючи волонтерам, компанія робить свій внесок у добробут та мирне майбутнє України.

Тепер доставляти допомогу туди, де вона найбільш потрібна, буде простіше. Ми отримали від «Нової пошти» певну кількість балів на перевезення гуманітарного вантажу. Ними можна скористатися в рамках проекту «Згуртовані громади». 

 Якщо у вас є бажання доставити допомогу до деокупованих громад та тих, котрі знаходяться на лінії зіткнення, зв’яжіться з нашим представником за номером 0973237589 (телефон, Viber, Telegram, WhatsApp).

© Всеукраїнська асоціація громад