Головна Новини Запрошуємо на українсько-японський вебінар: “Технології садівництва та овочівництва”

Запрошуємо на українсько-японський вебінар: “Технології садівництва та овочівництва”

by Інна Тесленко

Міністерство аграрної політики та продовольства України разом з Міністерством сільського, лісового та рибного господарства Японії за участі представників японських компаній організовують серію вебінарів для українських агровиробників.

У ході вебінарів учасники зможуть ознайомитися з новітніми японськими технологіями та обмінятися досвідом щодо покращення сільськогосподарських земель, технологій іригації, садівництва та овочівництва.

У співпраці з Мінагро Міністерство сільського, лісового та рибного господарства Японії проводить перевірку сумісності технологій та продукції японських компанії та вивчає можливість їхнього подальшого впровадження з метою відновлення сільськогосподарського виробництва в Україні.

Співпраця з дотичними компаніями, японські технології та продукти, зможуть сприяти виробництву продукції з високою доданою вартістю, вирішенню таких серйозних проблем, як нестача води та деградація ґрунтів, збереженню робочої сили на сільськогосподарських роботах та стабілізації сільськогосподарського виробництва.

Тема другого вебінару «Технології садівництва та овочівництва» (Horticultural Technologies).

Захід відбудеться 5 червня з 9.00 до 11.00 (київський час).

Формат: онлайн на платформі Zoom (посилання буде надіслане зареєстрованим учасникам). Забезпечено послідовний переклад.

Організатор: KAKUICHI CO.,LTD

Участь у вебінарі безкоштовна.

Останній термін реєстрації: за день до вебінару.

Реєстрація на обидва вебінари – за посиланням 

Для детального ознайомлення з конкретними технологіями та продуктами, скористайтесь документами, що додаються ( .docx , 3.49 Мб ).

Читайте також