Головна Новини Запрошуємо до участі у всеукраїнському проєкті “Впливові”

Запрошуємо до участі у всеукраїнському проєкті “Впливові”

by [email protected]

ГО «Українська академія лідерства» та EasyBusiness спільно з Центром економічного відновлення в межах Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») розпочинають проєкт «Впливові» (@vplyvovi) спрямований на комплексну співпрацю між представниками громад, громадськими активістами та місцевою молоддю задля сталого розвитку.

Для участі у проєкті на основі заявок буде відібрано 20 громад з усієї України. Для них організатори проєкту проведуть дослідження потреб і обговорять результати під час круглого столу в кожній громаді. В обраних громадах представники місцевої молоді протягом кількох місяців пройдуть навчання на основі спеціально розробленого онлайн-курсу з реальними прикладами про те, як творити проєкти і впливати на якісні зміни в своїх громадах. Найкращі з проєктів, за підтримки менторів та експертів, будуть представлені на Форумі – завершальному етапі проєкту «Впливові». Учасники зможуть поспілкуватися з експертами, обмінятися думками і отримати допомогу для реалізації цих проєктів.

В межах співпраці з громадами планується:

  • Навчання 200+ молодих людей з громад.
  • Створення онлайн-курс, який допоможе навчити тисячі місцевих лідерів розвивати громади.
  • Підписання меморандуми про співпрацю з 20 відібраними громадами, які стануть основою подальших змін
  • Круглий стіл у кожній з відібраних громадах.
  • Робота менторів з молоддю  над 20+ проєктами.
  • 2-денний Форум.

Оголошено відкритий конкурс для громад, які хочуть навчитися будувати діалог з молоддю, яка прагне впливати і творити якісні зміни в своїх територіальних громадах.

Для участі у конкурсі необхідно до 20 липня включно заповнити анкету учасника (https://forms.gle/CQtkZ7rwtLdDHgaA6). Результати конкурсу будуть оголошені – 25 липня.

Слідкуйте за новинами проєкту у телеграм-каналі – https://t.me/vplyvovi.

Соцмережі:

Читайте також