Головна Новини ВПО з Якимівської громади отримали 30 тонн допомоги

ВПО з Якимівської громади отримали 30 тонн допомоги

by [email protected]

Громади Рівненської, Хмельницької, Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської, Вінницької областей відправили більше 30 тонн допомоги для мешканців Якимівської громади, які тимчасово проживають у Запоріжжі.

Проект «Згуртовані громад», який реалізується Всеукраїнською асоціацією громад за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) продовжує системно підтримувати внутрішньо переміщених осіб, які виїхали з окупованих територій.

До збору допомоги долучились Гощанська громада Рівненської області, Улашанівська, Миролюбненська, Щиборівська, Крупецька Хмельницької області, Великогаївська  громада Тернопільської області, Якушинецька громада Вінницької області, Оноківська, Великоберезнянська громади Закарпатської області, Лисецька громада Івано-Франківської області.

Серед основних вантажів, які були відправлені – продукти тривалого зберігання, зокрема: картопля, крупи, тушонки, олія, засоби гігієни, побутові та господарські товари.

«За продукти, засоби гігієни, побутові товари дякуємо нашим незмінним партнерам та друзям з Всеукраїнська асоціація громад та особисто Івану Слободянику та Надії Слюсарчик, Благодійному Фонду «Браття», особисто Олександру Свистуну, Оноківській ОТГ та керівнику Марії Коваль-Мазюті, Великоберезнянській селищній раді та особисто Богдану Кирлику з Тетяною Кирлик, Лисецькій ОТГ та Великогаївській ОТГ з Івано-Франківської та Тернопільської областей», – зазначив на своїй сторінці Фейсбук Якимівський селищний голова Олександр Правосуд.

Окрім підтримки внутрішньо переміщених осіб, людей, з прифронтових та деокупованих територій, Всеукраїнська асоціація громад окремо координує взаємодію громад, які готові надати допомогу постраждалим внаслідок підриву ГЕС громадам Херсонщини.

???? Надсилайте Ваші пропозиції співпраці нам на пошту: [email protected]

Читайте також