Головна Новини ВАГ доставила 30 вікон для відновлення будівлі Миролюбівської гімназії Нововоронцовської громади 

ВАГ доставила 30 вікон для відновлення будівлі Миролюбівської гімназії Нововоронцовської громади 

by Julia

30 вікон були перевезені з міста Миколаїв у село Миролюбівку Херсонської області в рамках проекту “Згуртовані громади”, який реалізує Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО). 

Допомога ближньому як ніколи актуальна у період повномасштабної війни на території України. 

Нововоронцовська селищна військова адміністрація звернулась до проекту “Згуртовані громади”  із проханням доставити їм вікна для відновлення пошкоджених об’єктів внаслідок атак російською армією. Нововоронцовка знаходилась під окупацією та зазнала значних втрат і руйнувань. Всеукраїнська асоціація громад допомогла з логістикою та перевезла вікна, які надала ГО “Народжені служити людям”, з Миколаєва на Херсонщину. Передані вікна будуть використані для відновлення Миролюбівської гімназії.    

Поступово деокуповані населені пункти Херсонщини повертаються до життя і відновлюють інфраструктуру після руйнувань. З вірою у світле майбутнє та ЗСУ, разом до перемоги!

Довідка:  У межах проекту “Згуртовані громади”,який  реалізує ВАГ за підтримки Програми USAID АГРО, від початку війни доставлено понад 1500 тонн вантажів до деокупованих та прифронтових громад, а також для вимушених переселенців. Допомогу отримали понад 200 000 осіб з 572 територіальних громад. Донорами стали понад 80 громад та 20 організацій.

Читайте також