Головна Новини Університет менеджменту освіти запрошує на навчання для здобуття ступеня магістра

Університет менеджменту освіти запрошує на навчання для здобуття ступеня магістра

by [email protected]

З метою забезпечення публічного сектору висококваліфікованими фахівцями муніципального, регіонального, загальнодержавного та міжнародного рівня Кафедра публічного управління і проєктного менеджменту Навчально-наукового інституту менеджменту та психології ДЗВО «Університет менеджменту освіти» запрошує на навчання для здобуття освітнього ступеня магістр за спеціальностями:

281 «Публічне управління та адміністрування» на денну та заочну форми навчання (за регіональним замовленням НАДС) та за договором. Вартість навчання: 41160 грн – денна, 34720 грн – заочна. Термін навчання: 1 рік 4 місяці.

073 «Менеджмент. Управління проєктами». Термін навчання: 1 рік 6 місяців. Вартість навчання:35200 грн – денна; 30720 грн – заочна.

Дані спеціальності зорієнтовані на підготовку фахівців, які володіють новими компетентностями з підготовки аналітичних документів, проєктів регуляторних актів, програм соціально-економічного розвитку галузей, секторів, регіонів, стратегій розвитку територіальних громад, володіють навичками проєктного управління, реалізації бізнесових та соціальних проєктів із застосуванням сучасних методів, інструментів та технологій.

Сайт УМО: http://umo.edu.ua/ Рубрика вступникам: http://umo.edu.ua/applicants

Розгорнута інформація щодо умов вступу:

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном: (067) 224 5953

Читайте також