Головна Новини У Херсон доставили понад 20 тонн допомоги з Чернівеччини

У Херсон доставили понад 20 тонн допомоги з Чернівеччини

by Непом'ящий Микола

Проект «Згуртовані громади», що реалізується Всеукраїнською асоціацією громад  за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) вже більше як рік допомагає громадам ефективно комунікувати, залучати небайдужих та доставляти допомогу тим, хто її найбільше потребує.

Розуміючи, яка біда увірвалася у домівки мешканців Херсонщини, громади Чернівеччини оперативно зібрали понад 20 тонн допомоги, яка нині там вкрай необхідна.

16 червня до гуманітарного штабу Херсона жителі 4 громад передали: продуктові набори, воду, предмети гігієни, медикаменти, брезенти, одяг, генератори, сокири, газові плити, посуд, вапно, газові балончики, плівку, мотопомпи. 

Активну участь у зборі і формуванні гуманітарного вантажу взяли  мешканці Мамалигівської, Рукшинської та Лівинецької громади Чернівецької області, також до збору долучилась Летичівська громада  Хмельницької області.

Перевезення здійснювалось в рамках проекту «Згуртовані громади»  за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО).

Дякуємо учасникам проекту за згуртованість, людяність і готовність прийти на допомогу у важку хвилину. Це те, що відрізняє нас від нашого ворога, тому ми обов’язково переможемо.

Читайте також