Серія онлайн-тренінгів для користувачів Реєстру пошкодженого та знищеного майна

by [email protected]

З метою налагодження роботи комісій в Реєстрі пошкодженого та знищеного майна (РПЗМ) та роботи в РПЗМ в частині надання публічної послуги  командою проекту РПЗМ спільно з Всеукраїнською асоціацією громад буде проведено серію навчань для представників ОМС.

До участі у тренінгах запрошуємо представників органів місцевого самоврядування, а саме: голів громад, керівників структурних підрозділів, які відповідають за виїзні комісії, працівників, відповідальних за внесення інформації в РПЗМ.

Онлайн-тренінг щодо базового функціоналу РПЗМ для представників ОМС

12 травня об 11:00 – навчання щодо базового функціоналу РПЗМ (реєстрація обʼєктів нерухомого майна (ОНМ), привʼязка інформаційного повідомлення до ОНМ, створення актів комісійного обстеження).

Для попереднього ознайомлення функціоналу РПЗМ:

Інструкція по роботі в РПЗМ (загальна)- https://bit.ly/manualrpzm

Відеоматеріали- https://bit.ly/videomanualrpzm

Онлайн-тренінг щодо нового функціоналу РПЗМ для користувачів з роллю «Комісія з питань компенсації КПК»

16 травня  об 11:00 – навчання щодо Послуги, а саме нового функціоналу РПЗМ для користувачів з роллю «Комісія з питань компенсації КПК» (можливість прийому заяви з черги, прив’язки заяви до ОНМ, внесення даних чек-листу, реєстрація рішення комісії та реєстрація рішення ОМС). Для попереднього ознайомлення нового функціоналу РПЗМ з роллю «Комісія з питань компенсації КПК»:

Інструкція по роботі в РПЗМ (для нової ролі) – https://bit.ly/kpk-role

Відеоматеріали – https://bit.ly/videomanualrpzmkpk

Посилання на вищезазначені веб-семінари доступні в день та час початку.

Щоб увійти у веб-семінар, перейдіть за посиланням https://us06web.zoom.us/j/81320306523?pwd=RzNVc1VBbEZEb1VuM3hNak5ROUtSQT09

Ідентифікатор: 81320306523;

5ROUtSQT09

Ідентифікатор: 81320306523;

Код доступу: 770613.

Довідково:

04 травня 2023 на селекторній нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра з відновлення України – Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Кубракова Олександра Миколайовича було наголошено про Послугу та важливості внесення інформації в РПЗМ.

Законом України «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій”, Реєстр пошкодженого та знищеного майна визначено основним інструментом збору та узагальнення інформації, завдяки якому буде здійснюватися компенсація за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна.

Порядком передбачено, що у РПЗМ фіксується інформація про пошкоджене та знищене внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації, нерухоме майно громадян України з метою подальшого застосування механізмів для поновлення порушених майнових прав таких осіб.

© Всеукраїнська асоціація громад