Ресурси для місцевого економічного розвитку: євроінтеграція, кооперація, залучення інвестицій

by [email protected]

Запрошуємо на серію безкоштовних онлайн тренінгів для громад та всіх, хто дотичний до місцевого самоврядування і цікавиться можливостями розвитку своїх сіл, містечок, міст:

«Ресурси для місцевого економічного розвитку: євроінтеграція, кооперація, залучення інвестицій»

Українські та чеські експерти допоможуть розібратися у трендах розвитку регіонів, покажуть найкращі практики місцевого розвитку та поділяться інструментами залучення ресурсів для розвитку. Учасники також зможуть поставити спікерам власні запитання та отримати на них відповіді. 


Тренінги проводяться у рамках проєкту «Мегагромади», який впроваджує CIVITTA разом з EasyBusiness та Berman Group за підтримки Програми USAID АГРО.

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/1Pha4hBUrqdVnMqp7.

Приєднуйтеся до події у Фейсбуку, щоб бути в курсі всіх новин: https://bit.ly/3GqybMe.

Після завершення серії тренінгів учасники отримають сертифікати.

Теми та дати проведення:

????19 квітня, 18:00

 «Тренди та кращі практики розвитку регіонів у 2023 році»

????3 травня, 18:00

«Євроінтеграція: які переваги для регіонів, де шукати можливості?»

????10 травня, 18:00

«Міжмуніципальна кооперація: як та навіщо співпрацювати громадам між собою?»

????17 травня, 18:00

«Громада та інвестиції: як створити сприятливі умови для співпраці з інвесторами?»

Тривалість тренінгу – 2 години.

Спікери:

ДУШАН КУЛКА   керівник та партнер Чеської консалтингової компанії Berman Group, консультант більш ніж 30-річним досвідом у сферах місцевого економічного розвитку, конкурентоспроможності громад, залучення інвестицій, просування експорту. Свого часу, координував програму економічного розвитку та залучення інвестицій CzechInvest, очолював команду Просування експорту проєкту USAID “Конкурентоспроможна економіка України”  

ЮЛІЯ ШАІПОВА   фахівчиня у сфері публічної політики та європейської інтеграції, керівниця євроінтеграційних проектів у Центрі економічного відновлення, а також співавторка телеграм-каналу про євроінтеграцію «Потяг «Київ-Брюссель»

ЯН ВОЗАБ   партнер Чеської консалтингової компанії Berman Group з більш ніж 30-річним досвідом.  Ян керував десятками проєкті у сферах місцевого та регіонального економічного розвитку, конкурентоспроможності громад, інновацій у Центральній, Східній Європі та Балканах. Розробляв стратегії розвитку міст та муніципалітетів в Чехії. Доктор наук з географії, регіонального розвитку та планування.  

Мова тренінгів: українська (синхронний переклад). 

Участь безкоштовна. Необхідно лише заповнити онлайн-форму: https://forms.gle/1Pha4hBUrqdVnMqp7 до 17 квітня включно. 

Після реєстрації ви отримаєте посилання на телеграм-чат, де будуть розміщені всі деталі та посилання на тренінги. 


Проєкт став можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується Chemonics International.

© Всеукраїнська асоціація громад