Проект «Згуртовані громади» допомагає постраждалим від катастрофи на Каховській ГЕС

by [email protected]

Сьогодні вся Україна об’єдналася для подолання наслідків спланованого злочину росіян – підриву Каховської ГЕС, яка належить до об’єктів цивільної інфраструктури.

Учасники проекту «Згуртовані громади», який реалізується Всеукраїнською асоціацією громад за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку АГРО, протягом декількох днів зібрали тони допомоги для сотень тисяч постраждалих.

Вчора оперативна група Авангардівської селищної територіальної громади Одеської області з 7 осіб, у складі працівників селищної ради та комунального закладу «Центр безпеки громадян», вирушила до Херсонської області з метою ліквідації наслідків підтоплення житлових і нежитлових приміщень на території Дар’ївської сільської територіальної громади. Оперативна група буде перебувати в зоні підтоплення до стабілізації ситуації.

Також у  Дар’ївську громаду було доставлено 3 тони питної води, металевий човен із двигуном, надувний човен, 3 бензинові моторні двигуни, антисептики та вологі серветки, продукти харчування, комплекти постільної білизни та пледи, тачки, драбини, лопати та інше.

Висловлюємо щиру подяку за активну участь у проекті “Згуртовані громади” керівництву Авангардівської селищної територіальної громади, зокрема Сергію Хрустовському, а також всім організаціям, які допомогли оперативно зібрати всі необхідні речі: ФОП Пантазій Сергій, ТОВ “БИЗАНТ”, ТОВ “ЕКСПОЮГ”, ТОВ “ЛЦ АВАНГАРД”, ТОВ “ЛІБРА”, ТОВ “НОВОДОЛИНСЬКИЙ”, ТОВ “РЕДІ МЕЙД”, ФОП Мохаммад Аюб Мохаммад Акбар, ТОВ “ГРІН РОАД КАФЕ”, ТОВ ВКФ “Криопром”.

Об’єднані, згуртовані обов’язково здолаємо ворога!

© Всеукраїнська асоціація громад