Головна Новини На зборах Тернопільського обласного відділення обрано нового члена Правління ВАГ – ним став Вадим Боярський, Шумський міський голова

На зборах Тернопільського обласного відділення обрано нового члена Правління ВАГ – ним став Вадим Боярський, Шумський міський голова

by Julia

Збори Тернопільського обласного відділення відбулися 19 грудня 2023 року в онлайн форматі. У зборах взяли участь уповноважені представники більшості органів місцевого самоврядування Тернопільщини – членів Всеукраїнської асоціації громад. 

Із вітальним словом до зборів звернувся виконавчий директор ВАГ Іван Слободяник. Він розповів про реалізацію ВАГ успішних проєктів та про пріоритети асоціації. Також І.Слободяник підкреслив необхідність активізації роботи над розширенням бази членства асоціації на Тернопільщині.

Збори розглянули та задовольнили заяву Руслана Шафрановича про складання повноважень члена Правління ВАГ. Від зборів та від виконавчої дирекції Руслану Васильовичу було висловлено вдячність за участь у роботі Правління в непростий для асоціації період.

Збори обрали до складу Правління ВАГ від Тернопільщини Вадима Боярського, Шумського міського голову. 

Також збори заслухали інформацію Голови обласного відділення Олега Кохмана про роботу Тернопільського обласного відділення та плани на найближчу перспективу. 

Учасники зборів домовилися про те, що наступні збори для більш детального обговорення потреб і проблем громад Тернопільщини та напрямів діяльності обласного відділення буде скликано в очному форматі у січні-лютому 2024 року.

Читайте також