Головна Новини Допомога евакуйованим мешканцям  Мангушської та Нікольської громади

Допомога евакуйованим мешканцям  Мангушської та Нікольської громади

by [email protected]

Жителі  Мангушської та Нікольської територіальної громади Донецької області, які евакуювалися в інші регіони України, отримали чергову допомогу поштою від своїх земляків у рамках проекту “Згуртовані громади”.

Керівництво Мангушської та Нікольської селищної ради регулярно надсилає допомогу у вигляді харчових та гігієнічних наборів вимушеним переселенцям із своїх громад, які через бойові дії виїхали і зареєструвалися як ВПО в інших регіонах країни.

Адресну відправку для переселенців організовано спільно з Nova poshta Humanitarian, в рамках проекту «Згуртовані громади», який реалізує Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО).

Керівники громад опікуються потребами більш як півтисячі евакуйованих мешканців Донеччини.  Вони комунікують безпосередньо з сім’ями, збираючи перелік всього необхідного. Потім, залучаючи підтримку  фондів, відправляють посилки в різні куточки України своїм односельчанам, аби допомогти їм впоратись з новими викликами. 

Синергія зусиль та згуртованість громад здатна змінити нашу країну на краще!

Читайте також