Головна Новини До Херсонщини надійшла нова партія допомоги від Більшівцівської громади

До Херсонщини надійшла нова партія допомоги від Більшівцівської громади

by [email protected]

Нещодавно ми писали про вантаж допомоги у вигляді 6,5 тонн борошна для внутрішньо переміщених осіб Березанської селищної територіальної громади Миколаївської області. Допомога була зібрана Більшівцівською селищною територіальною громадою Івано-Франківської області за ініціативи селищного голови Василя Саноцького. До збору  долучились також Буштинська, Дубовецька, Галицька громади Франківщини.

Окрім допомоги для ВПО Миколаївщини, Більшівцівська громада відправила найнеобхідніші речі для постраждалих внаслідок підриву Каховської ГЕС, а саме питну воду, засоби гігієни, інвертори, сонячні панелі, шифер, чавунні печі та продукти харчування. Усе те, що в умовах підтоплення  потрібно людям південного регіону нашої держави.

Загалом до Калинівської громади Херсонщини доставили близько 14 тонн вантажу.  

Перевезення здійснювалось в рамках проекту «Згуртовані громади»  за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО).

Лише протягом декількох тижнів, завдяки ефективній комунікації та логістичній підтримці, учасники проекту «Згуртовані громади» встигли зібрати вже більше 100 тонн допомоги для сотень тисяч постраждалих Херсонщини. 

Продовжуємо тримати контакт з херсонськими колегами і допомагати.

Разом усе подолаємо і переможемо ворога!

Читайте також