Головна Новини 114 вікон для відновлення комунальних закладів та установ Нововоронцовської громади доставлено завдяки проекту “Згуртовані громади”

114 вікон для відновлення комунальних закладів та установ Нововоронцовської громади доставлено завдяки проекту “Згуртовані громади”

by prusuv

Проєкт “Згуртовані громади”, який реалізує Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) продовжує допомагати мешканцям, які проживають у прифронтових та деокупованих громадах. Цього  тижня  у рамках проєкту “Згуртовані громади” було доставлено 114 вікон з  Миколаєва в Нововоронцовку (Херсонщина).

Нововоронцовська селищна військова адміністрація звернулась до Всеукраїнської асоціації громад із проханням посприяти у наданні допомоги, а саме перевезенні 114 вікон із Миколаєва у смт Нововоронцовка для відновлення багатоповерхової будівлі, що використовуватиметься як житло для вимушених переселенців та мешканців селища, чиї  будинки зруйновані. 

Всеукраїнська асоціація громад допомогла з логістикою та перевезла вікна, які надала Громадська організація “Народжені служити людям”. 

Читайте також