10-11 вересня 2021 року Доброслав на Одещині традиційно збирає друзів на П’ятий міжнародний фестиваль-конкурс «Веселкове рандеву. European style».

Заступниця Голови Всеукраїнської асоціації громад, голова Доброславської громади Людмила Прокопечко підготувала грандіозну програму, що робить захід знаковим для цілого південного регіону, виходячи далеко за межі Одеської області.

Нагадаємо, що раніше смт Доброслав був районним центром. Нині селище з населенням понад 6,8 тис осіб є центром Доброславської громади. Останні роки Доброслав демонструє гарну динаміку у розбудові інфраструктури та наповнення культурного життя мешканців заходами високого гатунку, вересневий фестиваль – гарне тому підтвердження. 

Серед головних фестивальних заходів: концерт Національного Одеського філармонійного оркестру під керуванням головного диригента Хобарта Ерла; міжнародна вечірка «Дружба без кордонів»; відкриття артоб’єкту «Вуличний співак»; виставка картин художників Одещини «Світ на полотні»; відеоекскурсія «Барселона Гауді»; екскурсія Доброславом «Європа починається з нас»; грандіозний парад учасників фестивалю-конкурсу; встановлення рекорду живих картин; екскурсія для іноземних гостей фестивалю до Центру культури і вина «Шабо» та багато іншого 

На 11 серпня заплановані зустріч та прийом міжнародних гостей і учасників. У вечері цього дня підіб’ють підсумки фестивалю-конкурсу, нагородять його переможців та запропонують велику концертну програму.

© Всеукраїнська асоціація громад