Головна Новини Пісочинська та Сквирська громади відправили вантажі допомоги для підтримки постраждалих внаслідок підриву Каховської ГЕС

Пісочинська та Сквирська громади відправили вантажі допомоги для підтримки постраждалих внаслідок підриву Каховської ГЕС

by [email protected]

Підрив Каховської ГЕС – злочин росії проти України, її громадян і всієї екосистеми. Допомога Херсонщині – це черговий приклад нашої єдності.

Впродовж декількох днів територіальні громади, учасники проекту «Згуртовані громади», який реалізується Всеукраїнською асоціацією громад за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО),оперативно збирали все необхідне відповідно до потреб постраждалим Херсонщини.

Дякуємо громадам, які долучилися до централізованої допомоги. 

Пісочинська громада Харківської області зібрала близько 10 тонн різної допомоги для Дар’ївської територіальної громади Херсонщини.  Медикаменти, продукти харчування, засоби особистої гігієни, генератори, драбини, лопати, гумові чоботи та інше – все, щоб врятувати людей та допомогти подолати лихо було доставлено особисто селищним головою, Олегом Чернобаєм до постраждалої від підриву ГЕС громади. 

Також, хочемо подякувати за значний внесок у спільну справу Сквирській громаді Київщини, яка за координації Всеукраїнської асоціації громад,  доправила 20 тонн допомоги до міста Херсон. Так мешканці Сквири підтримали жителів Херсона, які пережили окупацію та ще й досі не оговталися від неї, живучи без світла, води, їжі та тепла.

На своїй фейсбук-сторінці, громада окремо висловила вдячність сім’ї Людмили та Володимира Антонян та ГО Медичний Корпус та всім жителям десяти старостинських округів Сквирської громади, які надали допомогу.

Дуже приємно працювати з людьми, які співпереживають за життя і здоров’я мешканців нашої України. 

Віримо в силу взаємодопомоги та не зупиняємося.

Читайте також