Нікольська громада допомагає евакуйованим мешканцям

by [email protected]

Керівництво Нікольської селищної ради докладає максимум  зусиль, аби перебування мешканців громади у безпечних регіонах було комфортним. 

Сьогодні у рамках проекту «Згуртовані громади», який реалізується за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО), голова Донецького обласного відділення ВАГ, Нікольський селищний голова Василь Мітько спільно зі своєю командою відправив допомогу у вигляді 54 продуктових наборів для мешканців громади, які евакуювалися після повномасштабного вторгнення росії.  

Особлива увага при відправленні вантажу була спрямована на підтримку найбільш вразливих верств населення та тих, хто опинився в складній або критичній ситуації. 

До складу наборів входять продукти першої необхідності, зокрема борошно, макарони, цукор, тушковане м‘ясо, паштет та печиво. 

Всього планується передати 150 продуктових наборів.  

Так, завдяки партнерству з Новою поштою, в рамках проекту, «Гуманітарна пошта України», громади можуть піклуватися про своїх мешканців, які вимушено переїхали до різних куточків України.  

Зараз ми всі працюємо для спільної мети та щодня невпинно продовжуємо маленькими кроками робити великий вклад у нашу спільну перемогу!

© Всеукраїнська асоціація громад