До уваги всіх учасників проекту «Згуртовані громади», які мають отримати насіння овочів.

by prusuv

Повідомляємо, що відповідно до встановленого алгоритму, доставка насіння для вашої громади планується до 31 березня.  Алгоритм отримання за посиланням: Як громадам отримати насіння овочів? Алгоритм дій.

Зараз триває активний розподіл та пакування насіння для кожної громади окремо, враховуючи кількість осіб, які були включені до списків потенційних отримувачів.

Перевірити кількість домогосподарств вашої громади, які отримають насіння овочів, можна за посиланням: 

Список ОМС

Нагадаємо, що Всеукраїнська асоціація громад разом із Програмою USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО)  у координації з насіннєвими  компаніям, а також з «Новою поштою» у межах проекту «Згуртовані громади» продовжила  програму з безкоштовного забезпечення насінням постраждалих від війни громад та вимушених переселенців.

До проєкту долучилися компанії Bayer, Gowan Seeds, Enza Zaden, Syngenta. 10 тонн насіння різних видів овочів отримають понад 200 тис. домогосподарств, які мешкають на звільнених та прифронтових територій, а також вимушені переселенці та соціально незахищені верстви населення з інших регіонів. Ця допомога дозволить виростити близько 70 тис. тонн овочів.

© Всеукраїнська асоціація громад