Головна Новини Чугуївська громада відправила більше 2 тонн  допомоги для мешканців Херсонщини

Чугуївська громада відправила більше 2 тонн  допомоги для мешканців Херсонщини

by [email protected]

Чугуївська громада відправила більше 2 тонн  допомоги для мешканців Херсонщини, які постраждали від підтоплення внаслідок підриву російськими окупантами Каховської ГЕС. 

В рамках проекту «Згуртовані громади», який втілює Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) вантаж допомоги загальною вагою 2 тонни 200 кілограм,  був  доставлений жителям Тягинської громади.

Воду, гігієнічні набори та речі повсякденного вжитку розподілять між місцевими жителями, в першу чергу тими, які належать до вразливих категорій.

Надзвичайно приємно, що на заклик зібрати допомогу, відгукується велика кількість колективів, підприємств, звичайних людей, які, сповнені співчуття і розуміння того жаху, в якому опинилися херсонці, не залишаються осторонь біди. 

Завдяки співпраці з Новою поштою у рамках проєкту Nova Poshta Humanitarian, Всеукраїнська асоціація громад  має можливість швидко доставляти гуманітарні вантажі по всій країні.

Проект «Згуртовані громади» продовжує підтримку жителів Херсонщини. Тому, дякуємо кожному, хто долучається  до збору допомоги та  нагадуємо: добрі справи робити ніколи не пізно.

Читайте також