Головна Новини Всеукраїнська асоціація громад традиційно виступила партнером молодіжного руху Let’s do it, Ukraine

Всеукраїнська асоціація громад традиційно виступила партнером молодіжного руху Let’s do it, Ukraine

by [email protected]

Запрошуємо громади приєднатися до акції “Всесвітній день прибирання”, організованої Всеукраїнським молодіжним рухом Let’s do it Ukraine.

Цьогоріч захід проходитиме під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!», рекомендований період проведення з 16 серпня по 16 вересня 2023 року в різних форматах в залежності від можливостей у воєнних реаліях.

Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці – незламні і продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Молодь та громадяни об’єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону.

Основна мета – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

 У рамках підготовки акції буде проведено ряд робочих нарад, дистанційних навчань, інформаційна кампанія правильного поводження з відходами та інших суміжних активностей. Деталі, інструкції, реєстрації  та інші необхідні матеріали будуть анонсовані в новинах на сайті letsdoitukraine.org.

В події беруть участь комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, заклади освіти, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, школярі, студенти, лідери думок та пересічні громадяни, ВПО та українці закордоном.

Реєструйте  результати участі до 25 вересня 2023 року включно за посиланням:  https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18

Читайте також