ВАГ долучилася до робочих груп з підготовки Національного плану відновлення України

by news

Всеукраїнська асоціація громад бере участь в робочих групах Національної ради з відновлення України від наслідків війни. А саме — в групі «Державне управління» в підгрупі «місцеве самоврядування» та у групі «Нова аграрна політика».

Національна рада з відновлення України від наслідків війни — консультативно-дорадчий орган при Президентові України, основним завдання якого є розробка плану заходів з післявоєнного відновлення та розвитку України; визначення та напрацювання пропозицій щодо пріоритетних реформ, реалізація яких є необхідними у воєнний і післявоєнний періоди; підготовка стратегічних ініціатив, проектів нормативно-правових актів, прийняття і реалізація яких є необхідними для ефективної роботи та відновлення України у воєнний і післявоєнний періоди.

При Національній раді утворено 23 робочих групи у напрямах, визначених Указом Президента України.

Під час розробки пропозицій Рада залучає державні органи, органи місцевого самоврядування, представників інститутів громадянського суспільства, а також міжнародних організацій. Підготовлені та узгоджені пропозиції Рада вносить Президентові України.

© Всеукраїнська асоціація громад