ВАГ дала практичні рекомендації щодо налагодження співробітництва між громадами

by [email protected]

Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО)  провела тренінг «Співробітництво територіальних громад для забезпечення продовольчої безпеки  в умовах воєнного стану».

В рамках онлайн-тренінгу експерт з питань місцевого самоврядування, координатор логістичного напряму ВАГ Надія Слюсарчик  представила учасникам заходу практичні кейси співробітництва, відповідну нормативно-правову базу для ефективного  співробітництва, а також показала успішні історії та досягнення проекту «Згуртовані громади» у презентації.

Регіональний координатор ВАГ у Закарпатській області Іван Дем’янчук  розповів про важливість  логістичних ланцюгів для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану.

Сергій Хрустовський, Авангардівський селищний голова, голова Одеського обласного відділення ВАГ, роз’яснив процедуру передачі субвенції з місцевого бюджету територіальним громадам

До вебінару доєдналися більше 100 учасників –  голови територіальних громад, їх заступники, представники ОМС, відповідальні за надання та отримання допомоги. 

Матеріали тренінгу:

prezentaczyya_vag_spivrobitnycztvo

PDF Embedder requires a url attribute

© Всеукраїнська асоціація громад