В рамках проекту «Згуртовані громади» доставили черговий гуманітарний вантаж до Херсону

by [email protected]

13 грудня Всеукраїнська асоціація громад у співпраці з USAID АГРО, у рамках проекту «Згуртовані громади», організували доставку гуманітарної допомоги від Фундації Олени Зеленської для мешканців Херсонщини.

У Херсон привезли 200 генераторів потужністю 2,5 – 3 кВт та 2300 електрообігрівачів.

«Генераторами та обігрівачами забезпечать бомбосховища та «пункти незламності» міста, а решту техніки передадуть громадам Херсонщини», –  зазначив в дописі на особистій сторінці в Facebook очільник ОВА Ярослав Янушевич.

Тепер тисячі херсонців з Бериславської, Нововоронцовської, Станіславської, Тягинської, Музиківської, Чорнобаївської, Високопільської та Білозерської громади зможуть, навіть в умовах тривалого знеструмлення, зігрітись та підзарядити гаджет.

Дякуємо за наполегливу працю Фундації Олени Зеленської, яка приймає суспільні виклики та забезпечує підтримкою українців, які найбільше постраждали від війни.

Це вже наше третє спільне з Фундацією гуманітарне відправлення. Загалом, уже відвезено десятки тонн потрібних для Херсонщини речей: спальники, електроконвектори, електропростирадла, генератори.

Загалом, проект “Згуртовані громади” створений саме з метою підтримки та допомоги громадам, їх жителям та внутрішньо переміщеним особам для функціонування систем життєзабезпечення в умовах війни через своєчасну логістику.

Ми дякуємо партнерам, які долучаються до проекту «Згуртовані громади» та наближають перемогу!

Проєкт реалізується завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International. Думка авторів не обов’язково є офіційною точкою зору USAID чи Уряду СШA.

© Всеукраїнська асоціація громад