17 генераторів в якості гуманітарної допомоги передало Херсону Посольство Ізраїлю в Україні

by [email protected]

Посольство Ізраїлю в Україні разом із МАШАВ передало Херсонщині 17 генераторів різної потужності (110 кВА, 170 кВА, 220 кВА та 250 кВА) задля забезпечення електропостачання області.

Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО мала честь долучитись до доброї ініціативи міжнародних партнерів і організувала логістику вантажу на деокуповані території.

В церемонії передачі генераторів взяли участь Міністр енергетики Герман Галущенко, Надзвичайний та Повноважний посол Держави Ізраїль в Україні Міхаель Бродський, в.о. міністра громад та територій України Василь Лозинський, заступник голови Херсонської обласної адміністрації Дмитро Рибалка.

Далі вантаж вирушив до Херсону, звідки був розподілений між лікарнями міста. Генератори отримали Херсонська обласна клінічна лікарня, Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша, Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня, Водопровідно-каналізаційне господарство, Бериславська центральна районна клінічна лікарня, Херсонський міський перинатальний центр імені З.С. Клименко.

 «Передача цих генераторів дає потужний імпульс для відновлення регіону в цілому. Така підтримка показує, що всі об’єднуються, аби зробити життя людей на деокупованих територіях нормальним і цивілізованим, на відміну від того, що вони відчували під окупацією», – зазначив Герман Галущенко.

Проект «Згуртовані громади», який реалізує Всеукраїнська асоціація громад, переходить на новий рівень: нашими партнерами стають міжнародні організації, великі бізнеси та громадські організації.

Зараз ми всі працюємо для спільної мети і щодня невпинно продовжуємо маленькими кроками робити великий вклад у нашу спільну перемогу!

Проект реалізується завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International. Думка авторів не обов’язково є офіційною точкою зору USAID чи Уряду СШA.

© Всеукраїнська асоціація громад