Опитування  щодо фінансової та інституційної підтримки в розробці комплексних планів просторового розвитку

by [email protected]

Запрошуємо представників органів місцевого самоврядування долучитись до опитування, яке проводить Всеукраїнська асоціація громад спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури.

Мета опитування: з’ясувати основні потреби громад у фінансуванні та експертній підтримці щодо розробки комплексних планів просторового розвитку.

11 січня 2023 року Всеукраїнська асоціація громад спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури провели онлайн-нараду щодо розроблення програми комплексного відновлення та містобудівної документації на місцевому рівні (запис наради за посиланням https://youtu.be/CCDCJoRMLOM). 

Як було зазначено на нараді, у позаминулому році Програмою USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) була проведена робота по розробці комплексних планів просторового розвитку територій пілотних громад. Зважаючи на складність даного документу, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури заплановано сформувати запит на міжнародних донорів, щодо можливості комплексної допомоги громадам, як фінансової, так і інституційної, у розробці даного документу. 

Враховуючи викладене, для формування актуального запиту щодо потреб громад у фінансуванні та експертної підтримки, Всеукраїнська асоціація громад проводить відповідне опитування представників органів місцевого самоврядування за посиланням: bit.ly/3Y0Oshz .

Для опитування знадобиться близько 15 хвилин.

Заповнити анкету необхідно до 31 січня 2023 р. включно.

© Всеукраїнська асоціація громад