До Миколаєва доставили два генератори від німецьких партнерів 

by [email protected]

Міжнародні партнери допомагають українцям пережити зиму в умовах нестачі електроенергії. Мали честь долучитись до ще однієї соціально корисної ініціативи.

23 січня доставили  важливий вантаж допомоги з німецьких міст Егінген та Вупперталь до Миколаєва. Мова йде про два потужні генератори (60 квт та 250 квт), які подолали відстань більше ніж  дві з половиною тисячі кілометрів. 

Перевезення здійснювалось в рамках проекту «Згуртовані громади»  за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО). 

Допомогу отримано завдяки зусиллям Німецько-Українського Форуму та голови комітету ВРУ з питань енергетики та ЖКП Андрія Михайловича Геруса.  

Наразі генератори передано до Миколаївської ОВА, яка згодом направить їх до державних та комунальних установ, де є нагальна потреба в електропостачанні. 

«Хочу висловити велику вдячність народному депутату Андрію Герусу,  виконавчому директору Всеукраїнської асоціації громад Івану Слободянику та перевізнику, який в короткі терміни здійснив доставку» –  зазначив Євген Алхімов, керівник ТОВ «Палада», який отримав генератори на зберігання до моменту розподілення їх Миколаївською ОВА.

Щиро дякуємо нашим німецьким партнерам за допомогу, сподіваємося на подальшу співпрацю. 

Разом до Перемоги!

Доставка допомоги  стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International.

© Всеукраїнська асоціація громад