Онлайн-семінар “Технічні аспекти роботи Єдиної державної електронної системи в сфері будівництва”

by [email protected]

10 жовтня 2023 року ВАГ у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО)  проведуть  навчання для представників органів місцевого самоврядування щодо технічних аспектів роботи з  Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ).

Завдяки отриманим на онлайн-семінарі знанням, учасники зможуть оперативно вносити дані у систему ЄДЕССБ, вчасно додавати дозвільні документи, покращити надання послуг населенню, підвищити інституційну спроможність громади.

До участі запрошуються представники ОМС: голови громад, керівники структурних підрозділів, які відповідають за внесення інформації в ЄДЕССБ.

Дата і час: 10 жовтня 2023 року, 11:00 – 12:30.

Формат: онлайн-семінар.

Учасникам необхідно зареєструватись за посиланням https://forms.gle/RDazBdeYr9fwdTWa6

programa-10-zhovtnya-2023r1-1

Єдина державна електронна система у сфері будівництва (ЄДЕССБ)  створена у співпраці Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури та Міністерства цифрової трансформації за підтримки USAID / UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS».

© Всеукраїнська асоціація громад