Головою Полтавського обласного відділення ВАГ обрали Миколу Різника

by [email protected]

6 жовтня в Опішнянській громаді відбулися збори Полтавського обласного відділення Всеукраїнської асоціації громад, де  було обрано нового голову, який представлятиме громади Полтавщини на всеукраїнському рівні.

Попередній голова регіонального відділення Тетяна Корост подала заяву про добровільне складення своїх повноважень. Учасники загальних зборів подякували Тетяні Михайлівні за її внесок у розбудову відділення, а виконавчий директор ВАГ Іван Слобояник повідомив, що Т.М. Корост присвоєно звання «Почесний голова Полтавського обласного відділення ВАГ» та вручив їй відповідне посвідчення.

Під час голосування, на якому були присутні більшість голів громад-членів ВАГ в Полтавські області, Опішнянський селищний голова Микола Різник, отримав одноголосну підтримку від колег-голів громад. Таким чином він очолюватиме Полтавське обласне відділення ВАГ України.

«Вважаю Миколу Миколайовича достойною кандидатурою на посаду голови. Впевнений, що він зможе якісно представляти Полтавщину на всеукраїнському рівні» – привітав колегу виконавчий директор ВАГ Іван Слободяник.

“Я дякую усім, хто погодив і підтримав мою кандидатуру. Для мене це водночас велика честь і відповідальність. Впевнений, що разом із членами Правління ВАГ ми зможемо ефективно працювати у напрямку відстоювання інтересів громад на усіх рівнях влади”, – підсумував Микола Різник.

© Всеукраїнська асоціація громад