Нікольська громада підтримує евакуйованих мешканців Донеччини

by [email protected]

Понад 50 евакуйованих мешканців Нікольської громади отримали допомогу у вигляді продуктових та гігієнічних наборів.

У рамках проекту «Згуртовані громади», який реалізується за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО), голова Донецького обласного відділення ВАГ, Нікольський селищний голова Василь Мітько спільно зі своєю командою відправив допомогу у вигляді 95 продуктових та гігієнічних  наборів для більш ніж півсотні мешканців громади, які тимчасово проживають в різних куточках України та не мають змоги отримувати допомогу в центрах підтримки “Я-Маріуполь “.

До складу наборів входять продукти першої необхідності, зокрема крупи, цукор, мука, олія, печиво, тушковане м’ясо, а тако засоби гігієни. 

«Допомога стала можливою завдяки співпраці зі Всеукраїнською асоціацією громад, Програмою USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) та Nova Poshta Humanitarian, які безкоштовно допомагають реалізувати наші благодійні ініціативи», –  написала на своїй сторінці у фейсбуці прес-служба громади.  

Тільки спільна та системна робота, яка допомагає підтримати мешканців громад та країни вцілому, в такі нелегкі часи, наблизить довгоочікувану перемогу.

Згуртовані – непереможні!

© Всеукраїнська асоціація громад