Головна Новини Допомога евакуйованим мешканцям з Донеччини: Мангушська громада відправила 35 наборів для ВПО

Допомога евакуйованим мешканцям з Донеччини: Мангушська громада відправила 35 наборів для ВПО

by [email protected]

Керівництво Мангушської громади Донецької області  продовжує опікуватись потребами евакуйованих мешканців. Зараз під їх опікою знаходиться сотня сімей, які майже від самого початку війни вимушені були покинути свої домівки та переїхати до більш безпечних регіонів України. 

Вони комунікують з сім’ями, збирають все необхідне і відправляють в різні куточки України, аби допомогти їм впоратись з новими викликами.

Так 5 вересня у Міжнародний день благодійності спільно з Nova poshta Humanitarian в рамках проекту «Згуртовані громади»  виконуючий обов’язки Мангушського селищного голови Володимир Матяш відправив 34 адресні посилки у більш ніж 20 населених пунктів  України. Продуктові та гігієнічні набори будуть доставлені евакуйованим родинам відповідно до їх тимчасового місця перебування.   

Проект, який реалізує ВАГ за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО), має на меті підтримати такі ініціативи громад, і є своєрідним майданчиком, який об’єднує громади, допомагає налагодити комунікацію та займається логістикою перевезень. Він охоплює підтримкою мешканців деокупованих, прифронтових територій, а також тих, хто евакуювався до інших більш безпечних регіонів України.  

Підтримка людей, які опинилися в складних обставинах, дарує їм надію на краще життя, не допомагає відчути себе дає їм відчути себе потрібними, почутими та захищеними. 

Усі ми об’єднані вірою у нашу перемогу, у Збройні сили України та у найскоріший мир на нашій землі.

Читайте також