Анонс: презентація проєкту

by Julia

Не пропустіть!

Всеукраїнська асоціація громад 29 січня 2024 року о 14-00 проведе онлайн захід, присвячений презентації проєкту «Реінтеграція ветеранів: від дієвих рішень для громад – до ефективної національної політики», що його асоціація реалізовує за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”.

Проєкт покликаний об’єднати зусилля місцевої влади та ветеранської спільноти на розвиток у громадах можливостей з реінтеграції ветеранів і ветеранок, підтримки членів їхніх родин. У рамках Проєкту відбудеться низка інформаційних заходів, а також вже у першому півріччі 2024 року буде проведено очне спеціалізоване навчання фахівців ОМС, яким доручено роботу з ветеранами (старост, працівників ЦНАПів тощо), для представників 100 відібраних територіальних громад, які виявлять предметний інтерес до розвитку ветеранської тематики.

Презентація Проєкту відбуватиметься у рамках першого відкритого засідання Комітету ВАГ з питань ветеранів.  Окрім презентації, на засіданні буде означено актуальні питання ветеранської політики, обговорено інструменти та практики роботи ОМС з ветеранами, сформовано порядок денний роботи Комітету.

Листи-запрошення на участь у заході та на долучення до роботи Комітету вже надіслані на всі ОМС.

Реєструйтесь! Долучайтесь!

© Всеукраїнська асоціація громад