На підписанні меморандуму виконавчий директор Всеукраїнської асоціації громад Іван Слободяник наголосив:

«Наша співпраця стане своєрідним майданчиком для громад, платформою, яка зможе доносити інформацію від центральної та обласної влади до громад і навпаки».

У свою чергу,  перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький, відмітив, що головні завдання Міністерства в підписанні меморандуму – активне поширення програм державної підтримки.

« Завдяки облдержадміністрації та  ВАГ ми хочемо інформувати громади щодо програм і реформ, які впроваджує Міністерство та отримати пропозиції від громад".

Голова Сумської облдержадміністрації Дмитро Живицький зазначив:

«Аграрна галузь є провідною на Сумщині. Наше завдання – це створення робочих місць та налагодження нових виробництв із переробки. Голови громад мають зрозуміти, де є можливості для розвитку".

Також в Сумському національному аграрному університеті, разом з підписанням меморандуму відбулася нарада з головами райдержадміністрацій, сільських, селищних, міських рад з питань взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Учасники заходу мали змогу поспілкуватися з підписантами меморандуму щодо взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

 

 

© Всеукраїнська асоціація громад