1600 кг лікарських засобів доставлено до Тростянецької міської лікарні завдяки проєкту “Згуртовані громади”

by Непом'ящий Микола

Проєкт “Згуртовані громади”, який реалізує Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) продовжує допомагати мешканцям, які проживають у прифронтових та деокупованих громадах. Днями у рамках проєкту  вантаж із лікарськими засобами був доставлений мешканцям Тростянецької  міської територіальної громади Сумської області. 219 коробок, обсягом 1600 які надала італійська Асоціація “24  Febbraio”, було доставлено з міста Самбір Львівської області до Тростянецької міської лікарні. 

Мешканці Тростянця після перебування у тимчасовій окупації та під обстрілами російських військ дуже потребують медичної підтримки, тож Всеукраїнська асоціація громад охоче відгукнулася на прохання допомогти доправити лікарські засоби в місцеву лікарню. Доставку вантажу із медикаментами організували за підтримки Програми USAID АГРО у партнерстві з Новою Поштою  Nova Poshta Humanitarian.

Всеукраїнська асоціація громад вже вкотре в рамках проєкту “Згуртовані громади” здійснила доставку товару мешканцям прифронтових територій. Нагадаємо, що основна мета проєкту – підтримати стійкість та життєздатність громад в умовах війни через своєчасну логістику товарів першої необхідності, а також ресурсів для агровиробництва.  


Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) – це програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що впроваджується компанією Кімонікс Інтернешнл. Мета програми: прискорення економічного розвитку сільських громад України, які потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі.

© Всеукраїнська асоціація громад