«Програма з відновлення України» – встигніть подати заявку!

by lena

Нагадуємо, що 2 вересня – дедлайн з подачі до Мінрегіону проектних заявок в рамках першого відбору проєктів, які фінансуватимуться за рахунок коштів «Програми з відновлення України».

Призначення Програми: фінансування заходів, спрямованих на реалізацію проєктів з відновлення соціальної інфраструктури, об’єкти ЖКГ тощо у регіонах, що постраждали внаслідок військового конфлікту, а також у тих, що зазнали найбільшого навантаження через значний наплив внутрішньо переміщених осіб.

Перший відбір проектів для фінансування за кредитні кошти здійснюється на суму не більше 200 млн євро.

Пропозиції щодо проєктів, які фінансуватимуться за рахунок субвенції, подаються органами місцевого самоврядування, місцевими органами виконавчої влади/виконавчими органами сільських, селищних, міських рад територіальних громад.

Детальна інформація про відбір та шаблони проектів на сайті Мінрегіону: <https://www.minregion.gov.ua/napryamki-diyalnosti/international-cooperation/spivpraczya-z-mizhnarodnymy-finansovymy-organizacziyamy/yevropejskyj-investyczijnyj-bank/programa-z-vidnovlennya-ukrayiny/minregion-rozpochav-vidbir-proyektiv-yaki-finansuvatymutsya-v-mezhah-programy-z-vidnovlennya-ukrayiny/?fbclid=IwAR1XpJS1jRHNJd1sFL1rzrpW19IueCn4-BjlKkFpi5ZCYcCIrjutvIctcaw>

© Всеукраїнська асоціація громад