Лідери цифрової трансформації представлять проєкти на демодні програми «Акселератор цифрової стійкості «Громада 4.0»

by [email protected]

Міжнародна організація «SocialBoost» за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми «U-LEAD з Європою» запрошує дослідити диджитал-проєкти українських громад на фінальному заході акселераційної програми «Громада 4.0».

Другий рік поспіль українські громади демонструють стійкість у забезпеченні ефективного самоврядування під час повномасштабної війни. Неабияку роль для оптимізації процесів і впровадження інновацій, які сприятимуть відновленню країни, відіграв диджитал-розвиток.

Програма «Громада 4.0» стала для теперішніх та майбутніх лідерів у сфері цифрової трансформації можливістю сформувати та реалізувати диджитал-проєкти, що відповідають потребам воєнного часу та періоду відбудови. Уже 17 жовтня 2023 року громади-учасниці продемонструють цифрові рішення для покращення муніципального управління, підвищення кібербезпеки, розвитку бізнесу. Серед них — системи електронного документообігу, інструменти управління земельними ресурсами, платформи для навчання, диджитал-рішення для залучення інвестицій та інші проєкти.

Запрошуємо представників громад, бізнесу, громадських організацій, медіа та всіх, хто зацікавлений у процесах цифрової трансформації, відвідати захід офлайн у Києві або онлайн на фейсбук-сторінці програми «Громада 4.0».

Програма заходу:

12:30 — 13:00 — Реєстрація учасників

13:00 — 13:20 — Вітальні слова

13:20 — 14:05 — Панельна дискусія «Успіхи та перепони на шляху побудови цифрової спроможності громад»

14:05 — 14:20 — Презентація результатів програми «Громада 4.0»

14:20 — 18:20 — Презентації проєктів громад

18:20 — 18:30 — Закриття заходу

18:30 — 20:00 — Нетворкінг

Для відвідування заходу офлайн у Києві просимо зареєструватися за посиланням. З міркувань безпеки місце події буде повідомлено зареєстрованим учасникам напередодні демодня.

Програма «Акселератор цифрової стійкості Громада 4.0» реалізується міжнародною організацією «SocialBoost» за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми «U-LEAD з Європою».

© Всеукраїнська асоціація громад