Головна Новини 1600 кг лікарських засобів доставлено до Тростянецької міської лікарні завдяки проєкту “Згуртовані громади”

1600 кг лікарських засобів доставлено до Тростянецької міської лікарні завдяки проєкту “Згуртовані громади”

by Непом'ящий Микола

Проєкт “Згуртовані громади”, який реалізує Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) продовжує допомагати мешканцям, які проживають у прифронтових та деокупованих громадах. Днями у рамках проєкту  вантаж із лікарськими засобами був доставлений мешканцям Тростянецької  міської територіальної громади Сумської області. 219 коробок, обсягом 1600 які надала італійська Асоціація “24  Febbraio”, було доставлено з міста Самбір Львівської області до Тростянецької міської лікарні. 

Мешканці Тростянця після перебування у тимчасовій окупації та під обстрілами російських військ дуже потребують медичної підтримки, тож Всеукраїнська асоціація громад охоче відгукнулася на прохання допомогти доправити лікарські засоби в місцеву лікарню. Доставку вантажу із медикаментами організували за підтримки Програми USAID АГРО у партнерстві з Новою Поштою  Nova Poshta Humanitarian.

Всеукраїнська асоціація громад вже вкотре в рамках проєкту “Згуртовані громади” здійснила доставку товару мешканцям прифронтових територій. Нагадаємо, що основна мета проєкту – підтримати стійкість та життєздатність громад в умовах війни через своєчасну логістику товарів першої необхідності, а також ресурсів для агровиробництва.  


Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) – це програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що впроваджується компанією Кімонікс Інтернешнл. Мета програми: прискорення економічного розвитку сільських громад України, які потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі.

Читайте також