Всеукраїнська Асоціація Громад запрошує волонтерів-перевізників до співпраці

by Dikusarov Alexander

У зв’язку із збільшенням кількості вантажів, які доправляє Всеукраїнська Асоціація Громад в щойно деокуповані громади Херсонщини, ми запрошуємо до співпраці волонтерів-перевізників. Переконані, що ми маємо об’єднати наші зусилля для допомоги українським громадам.

Для максимально ефективної роботи ми пропонуємо зацікавленим волонтерам-перевізникам зареєструватися на платформі для систематизації та автоматизації логістичної діяльності Della.ua, а також подати заявку на входження до нашої групи (ВАГ).

Саме для спрощення комунікації з перевізниками, створення довірчих стосунків  між Асоціацією та перевізником на платформі Della.ua запроваджено додатковий функціонал, який направлено на позиціювання групи ВАГ,  залучення партнерів, волонтерських організацій, благодійних фондів, які здійснюють перевезення.

Всеукраїнська асоціація громад реалізує проект “Згуртовані громади”, який має на меті підтримку життєдіяльності громад. У період з квітня цього року нашою асоціацією було перевезено більше 1000 тонн допомоги до постраждалих від війни громад. Останнім часом кількість вантажів значно збільшилася через деокупацію низки громад Херсонської області. Успіхи Зброрйних Сил України надихають нас у нашій меті допомогти громадам відновити свою життєдіяльність. Саме тому ми звертаємося до волонтерів-перевізників із закликом доєднатися до цієї важливої програми. 

Зацікавленим волонтерам-перевізникам пропонується заповнити он-лайн форму (https://forms.gle/z7RnfawKn5pYqz3N7) для підключення до системи Della.ua та приєднання до групи ВАГ.

© Всеукраїнська асоціація громад