Анонс заходу

by Julia

Не пропустіть!      

Всеукраїнська асоціація громад 29 березня 2024 року о 14-00 проведе інформаційний захід для ОМС в рамках проєкту «Реінтеграція ветеранів: від дієвих рішень для громад – до ефективної національної політики» та друге засідання Комітету ВАГ з питань ветеранів в онлайн форматі.

Порядок денний заходу:

  1. Стан реалізації на місцях рекомендацій Мінветеранів щодо запровадження в ОМС  фахівця з супроводу ветеранів та демобілізованих осіб (заступник Міністра у справах ветеранів України Руслан Приходько).
  2. Інформація про хід реалізації проєкту «Реінтеграція ветеранів: від дієвих рішень для громад – до ефективної національної політики» (виконавчий директор ВАГ Іван Слободяник;  директор з розвитку – заступник виконавчого директора ВАГ Ігор Абрам’юк, Програмна координаторка Міжнародного фонду «Відродження» Ольга Гальченко). 
  3. Інформація про хід стратегічних сесій в пілотних громадах (директорка проєктів ГО “Простір можливостей”, радник міністра з питань регіональної політики Міністерства у справах ветеранів Оксана Коляда; експертка ВАГ Анжеліка Близнюк). 
  4. Презентація проєкту «Дослідження можливостей та заходів із підтримки ветеранів та їхніх родин на рівні громади» (виконавчий директор ГО “Простір можливостей” Ірина Лоюк). 
  5. Презентація соціальної франшизи від БФ “Майнді”. Це можливість для громади та лікарні в короткий термін розгорнути роботу мобільного реабілітаційного модулю для надання безкоштовних медичних та психосоціальних послуг ветеранам, військовим та цивільним. (керівник БФ “Майнді” Богдан Міненко).
  6. Питання-відповіді та постановка задач для Комітету ВАГ з питань ветеранів. 

Для участі у заході просимо зареєструватися, заповнивши онлайн-форму за посиланням: https://forms.gle/3dsAfLSV8znsnT2U7

Посилання на зум-конференцію буде надіслано усім, хто зареєструється на участь. 

Реєструйтесь! Долучайтесь!

Довідково: захід проходить в рамках проєкту «Реінтеграція ветеранів: від дієвих рішень для громад – до ефективної національної політики», що його асоціація реалізовує за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” у партнерстві з ГО “Простір можливостей”. Проєкт покликаний об’єднати зусилля місцевої влади та ветеранської спільноти на розвиток у громадах можливостей з реінтеграції ветеранів і ветеранок, підтримки членів їхніх родин.    

© Всеукраїнська асоціація громад