АНОНС: 21 листопада відбудеться круглий стіл «Реформа містобудування – повноваження громад»

by Dikusarov Alexander

21 листопада о 14:00 Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) проведе круглий стіл «РЕФОРМА МІСТОБУДУВАННЯ – ПОВНОВАЖЕННЯ ГРОМАД».

Основною темою для обговорення є актуальні задачі реформи містобудування в Україні,  компетенції органів місцевого самоврядування. Основою дискусії є законопроект № 5655 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності», яким передбачено внесення змін до 28 законодавчих актів України, з розмежуванням компетенцій в сфері містобудівного контролю та містобудівного нагляду та покладенням повноважень в сфері містобудівного контролю на виконавчі органи сільських, селищних, міських рад. 

Учасниками заходу будуть представники законодавчої та виконавчої влади, голови громад та депутати органів місцевого самоврядування.

На заході передбачається участь таких спікерів:

Олена Шуляк – Заступниця Голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Наталія Козловська – Заступниця Міністра розвитку громад та територій України

Семен Кривонос – Голова Державної інспекції архітектури та містобудування України

Сергій Кубах – Експерт з земельних питань, керівник напряму земельної реформи Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО)

Модератор заходу: Іван Слободяник – Виконавчий директор Всеукраїнської асоціації громад, Голова Всеукраїнського Конгресу Фермерів

Захід відбуватиметься онлайн. Для участі просимо заповнити реєстраційну форму: https://forms.gle/YcoJbVFfK3JaxJcH6

programa_21_11_2022

© Всеукраїнська асоціація громад