Вже вп'яте в Києві відбудеться Форум Smart Building  — міжнародна професійна виставка і конференція, де презентуються світові та українські  досягнення в області інтелектуальних систем, автоматизації, енергоефективності, smart-рішення для створення «Розумного будинку» і “Розумного міста”.  Не пропустіть можливість відвідати грандіозний захід, який представить 4 проекти на одному майданчику:

          – ''Smart Building Forum'', включає в себе тематики автоматизації, енергоефективності, розумного будинку та розумного міста, Audio/Video технологій;

          – ''Internet of Things Forum'', який присвячується тематиці Інтернету Речей;

          – Виставка ''Комунальна інфраструктура'', – розкриває питання міської комунальної сфери; 

          – Виставка ''Будування. Архітектура. Ремонт.''. Виставка, яка презентує досягнення у сфері будівництва;

Учасники зможуть не тільки продемонструвати свою продукцію у виставковій зоні події , а також виступити перед аудиторією і розповісти про свою діяльність!

У рамках ділової програми заплановано проведення дводенної конференції і виступи більше 40 спікерів. А виставкова зона презентує більше150 компаній та брендів – новаторів у сфері технологій сучасного будівництва.

Це єдиний майданчик в Україні, який об'єднує стартапи, невеликі локальні  компанії ,також відомі бренди  ринку розумних технологій.

Відвідати захід зможуть усі бажаючі — від споживачів до технічних директорів великих компаній, від забудовників, будівельних та управляючих компаній до представників ОСББ.

 

Приєднуйтесь до розумних технологій! Вхід на виставку – вільний.

 

Деталі щодо проведення форуму ви зможете знайти на  сайті.

До зустрічі на форумі!

© Всеукраїнська асоціація громад