Головна Новини 📣 УВАГА! Флешмоб #врожай_незламних

📣 УВАГА! Флешмоб #врожай_незламних

by Інна Тесленко
Whatsapp Image 2024 06 25 At 15.44.15

Цього року понад 200 тис. постраждалих від війни домогосподарств безкоштовно отримали насіння овочів.

Це стало можливо завдяки проєкту «Згуртовані_громади», який реалізує Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програма USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО.

До реалізації цього проекту долучилися насіннєві компанії Bayer, Gowan Seeds, Enza Zaden, Syngenta, Lidea,  які разом пожертвували понад 10 тонн насіння овочів: моркви, кабачків, дині, томатів, перцю, капусти, цибулі, огірків та цукрової кукурудзи.

Сьогодні аграрії вже починають збирати першій врожаї з отриманого в межах програми насіння. Тож запрошуємо всіх взяти участь у флешмобі #врожай_незламних і публікувати фото вирощених овочів у Facebook.

☝️Для участі:

✅Підпишіться на сторінки  Всеукраїнської асоціації громад

✅Зробіть репост цієї публікації до себе на сторінку

✅Опублікуйте у Фейсбук фото вирощених овочів

✅Напишіть, з якої ви громади та який врожай плануєте отримати

✅Позначте у дописі @Всеукраїнська асоціація громад та @Програма USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО (щоб ми теж побачили ваш допис)

👥Серед всіх учасників флешмобу ми рандомним методом оберемо 5 переможців.

Усім добрих врожаїв і гарних фото!

Дякуємо Мінагрополітики за співпрацю, а Гуманітарна Нова пошта за допомогу у доставці насіння.

***

Проєкт “Згуртовані громади” – це допомога, спрямована на підтримку стійкості та життєздатності громад в умовах війни через своєчасну логістику товарів першої необхідності, а також ресурсів для агровиробництва.

***

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО)- це програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що впроваджується компанією Кімонікс Інтернешнл. Мета програми: прискорення економічного розвитку сільських громад України, які потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі.

***

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) є провідним агентством розвитку уряду США. USAID співпрацює з Україною з 1992 року, підтримуючи Україну в зміцненні стійкості проти російської агресії та просуванні її демократичного і економічного розвитку. Наразі є 42 програми  USAID у відповідь до нагальних потреб і цілей  довгострокового розвитку України як незалежної, суверенної, демократичної та процвітаючої країни. З початку повномасштабного російського вторгнення 24 лютого 2022 року, USAID надав 24,9 мільярда доларів загальної допомоги Україні, з яких 2,8 млрд доларів гуманітарної допомоги та понад 2,3 млрд доларів допомоги для розвитку.

Читайте також