Запуск проєкту з підготовки громад до повернення ветеранів та ветеранок у цивільне життя

by [email protected]

1 листопада о 14:00 відбудеться пресконференція на тему: «Запуск проєкту з підготовки громад до повернення ветеранів та ветеранок у цивільне життя».

Організатори: Медіацентр Україна — Укрінформ.

Учасники: Ольга Гальченко – МФ «Відродження»; Оксана Коляда – ГО «Простір можливостей»; Ігор Абрам’юк – Всеукраїнська асоціація громад.

Чому це цікаво?

ГО “Простір Можливостей” спільно зі Всеукраїнською асоціацією громад за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» запускає Всеукраїнський проєкт щодо підготовки громад до повернення ветеранів та ветеранок у цивільне життя. В рамках проєкту планується: проведення для 10 відібраних громад з різних куточків країни стратегічних сесій, за результатами яких буде сформовано план імплементації ветеранської політики, який буде інтегрований у розвиток стійкості громади, посилення місцевої безпеки, місцевого соціального і економічному розвитку; вивчення місцевих програм підтримки ветеранської політики на предмет їхньої ефективності; залучення в роботу ветеранських просторів у громадах, як одного з ефективних інструментів реінтеграції у цивільне життя нашої цільової аудиторії. Крім того, у ході проєкту 100 голів громад та старост сіл з усієї України пройдуть навчання щодо розробки та реалізації ветеранських політик.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі:

© Всеукраїнська асоціація громад