Запрошуємо відвідати серію онлайн-тренінгів

by [email protected]

Шановні голови громад!

Запрошуємо Вас та представників вашої громади долучитися до серії тренінгів, які проведе Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО).

На учасників чекають дві інформативні зустрічі з експертами Всеукраїнської асоціації громад. Тренінги проходитимуть на платформі Zoom з можливістю поставити питання експертам.

Логістика для забезпечення продовольчої безпеки та розвитку громад в умовах війни: систематизація та автоматизація процесу; управління транспортом

Дата та час проведення тренінгу: 13 березня 2023 року о 14:00

Мета: ознайомити учасників з особливостями логістичного процесу перевезень вантажів для підтримки територіальних громад в умовах війни; надати практичні рекомендації посадовим особам місцевого самоврядування щодо організації логістики перевезень; навчити використовувати логістичний майданчик ВАГ на платформі DELLA для автоматизації та систематизації перевезень та спрощення пошуку партнерів логістичного процесу (перевізників, донорів, потенційних отримувачів допомоги).

Співробітництво територіальних громад для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану

Дата та час проведення тренінгу: 15 березня 2023 року о 14:00 

Мета: ознайомити учасників з практичними кейсами співробітництва територіальних громад для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану; надати практичні рекомендації посадовим особам місцевого самоврядування щодо використання нормативно-правової бази для налагодження співробітництва між територіальними громадами; роз’яснити процедуру передачі субвенції з місцевого бюджету територіальним громадам 

Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: http://bit.ly/3Lh3WL0

Програми онлайн-тренінгів:

programa_logistyka

programa_spivrobitnycztvo-1

© Всеукраїнська асоціація громад