Яким же буде опалювальний сезон 2022−2023? 21 вересня долучайтеся до форуму

by lena

Чи здатні ми підготуватися до зими? Чи вистачить у нас енергоресурсів? Чи готові українці використовувати альтернативні джерела енергії та технології? Як працює програма енергоефективності, і чи бере держава участь у фінансуванні? Як залучити міжнародні організації для підтримки програм енергоефективності, і, взагалі, донорські кошти — це міф чи реальність?

Українські міста і села активно готуються до опалювального сезону, беручи до уваги багато чинників, в тому числі й історичний досвід військової агресії.

В рамках проєкту «Хаб «Велике відновлення» відбудеться серія тематичних заходів, основною метою яких є сприяння відновленню громад шляхом поширення знань про фінансові, технологічні й організаційні можливості.

Відповіді на ці питання шукатимуть в рамках форуму «Велике відновлення: енергетична інфраструктура. Готовність до опалювального сезону», який відбудеться 21 вересня 2022 року за підтримки та участі Міністерства розвитку громад та територій України.

Програма заходу передбачає панельні дискусії та доповіді від лідерів галузі — представників Уряду та органів місцевого самоврядування, мерів міст і очільників територіальних громад, галузевих асоціацій, представників донорських програм та фінансових інституцій, а також бізнес-спільноти.

Кожен тематичний блок форуму будуть модерувати виключно експерти. 

Тематичні блоки форуму «Велике відновлення: енергетична інфраструктура. Готовність до опалювального сезону»:

  1. Зима 2022−2023. Бачення Уряду, очікування та можливості громад.
  2. Технології та рішення для нормального функціонування енергетичної системи України.
  3. Енергоефективність та енергетична безпека.

Запрошуємо долучитися до участі у форумі «Велике відновлення: енергетична інфраструктура. Готовність до опалювального сезону» та зробити свій внесок у велике відновлення нашої незалежної країни!

Реєстрація обов’язкова: https://bit.ly/3c6LJko

Деталі на сайті: https://hub.kyiv.ua/forum/forum_21_09.html

© Всеукраїнська асоціація громад