Проект «Згуртовані громади» обʼєднали навіть вулиці для відбудови своїх осель

by news

В рамках проекту “Згуртовані громади”, гуртуються не лише громади, а навіть вулиці. Небайдужі мешканці Глевахівської громади, з вулиці Квітнева допомагають мешканцям вулиці Окружна у Гостомелі відбудовати свої оселі.

Зібрали електроінструменти, садовий інвентар, будівельні суміші і передали в Гостомель, щоб тамтешні мешканці відбудовували оселі, прибудинкові території, вулиці і зони відпочинку.

Нагадаємо, Всеукраїнська асоціація громад спільно з USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО запустила ініціативу «Згуртовані громади», мета якої допомогти постраждалим від широкомасштабного вторгнення рашистів містечкам і селам України. Йдеться не лише про нагальні гуманітарні потреби, а й про відновлення інфраструктури і підприємництва.

Ініціатива спрямована на підтримку життєдіяльності громад та сприяння економічній активності в громадах під час війни. Метою ініціативи є згуртування громад через побратимство, партнерство, взаємодопомогу – заради Перемоги у війні та післявоєнної відбудови України. 

Нагадаємо, Широківська громада в Запорізькій області створила гуманітарний хаб для допомоги постраждалим від російської агресії.

© Всеукраїнська асоціація громад