Згуртовані – непереможні

by [email protected]

Заснований практично одразу після початку війни Всеукраїнською асоціацією громад за підтримки Програма USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО, проект «Згуртовані громади» за рік існування перетворився на потужну платформу допомоги українцям, котрим складно самотужки впоратися з викликами війни. Наразі він має кілька напрямів діяльності, основний з яких – логістичний. Проект охоплює майже 200 територіальних громад країни, а число людей, які отримали допомогу, невпинно наближається до одного мільйона. Тільки уявіть: за рік в рамках проекту було доставлено більше 1400 тонн вантажів із найнеобхіднішим: медикаменти, засоби гігієни, продукти харчування, посівний матеріал для весняних городніх та польових робіт  та інші необхідні товари людям, які постраждали від бойових дій. 

Нещодавно Всеукраїнська асоціація громад стала учасником програми Nova poshta Humanitarian, який реалізує Нова пошта. За півроку плідної співпраці ми доставили людям з прифронтових територій та ВПО 500 тонн допомоги.

Лише протягом  квітня та травня цього року було доставлено насіння овочів для 40 000 домогосподарств в різні регіони України та майже 400 тонн насіння кукурудзи для фермерів. 

Нова пошта має багаторічний досвід у роботі з гуманітарними програмами. Допомагаючи волонтерам, компанія робить свій внесок у добробут та мирне майбутнє України.

Разом до перемоги!

© Всеукраїнська асоціація громад