“Згуртовані громади”: Пісочинська громада з Харківщини отримала гуманітарний вантаж

by lena

Пісочинська громада на Харківщині отримала 13 тонн гуманітарного вантажу. Це – їжа, предмети першої потреби та речі, необхідні для тих, хто змушений тікати від активних бойових дій. Пісочин – це передмістя Харкова і відносно спокійне місце. Саме тому тут прихисток отримали майже 10 тисяч внутрішньо переміщених осіб з самого Харкова і найбільш постраждалих від російських обстрілів громад області. 

Допомогу Пісочинська громада отримала від АОМС «Об’єднання прикордонних органів самоврядування Закарпаття», до якого входять 12 територіальних громад Закарпатської області, спільно з Мальтійською службою допомоги Берегівського району.   Ініціатива “Згуртовані громади”, організованого Всеукраїнською асоціацією громад спільно з програмою USAID з аграрного і регіонального розвитку – АГРО – має своє продовження та працює на підтримку життєдіяльності та підсилення партнерства між громадами та регіонами задля Перемоги.

Цей вантаж збирали і відправляли за сприяння координатора ВАГ у Закарпатській області Івана Дем’янчука. Це не вперше закарпатці допомагають Харківщині в межах ініціативи “Згуртовані громади”.

Пісочинська громада на Харківщині отримала 23 тонни гуманітарного вантажу

© Всеукраїнська асоціація громад